Paine umpluta cu branza

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2013 | 6558 vizualizari

 

Este ideala pentru un aperitiv cald...

 

INGREDIENTE

  • 1 paine de casa rotunda de marime potrivita
  • 250 gr cascaval(razuit)
  • 3 linguri maioneza
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 1 carnat afumat (mic)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine umpluta cu branza:

- Taiem un capac la paine deasupra si scobim interiorul.

-Pregatim umplutura. Razuim cascavalul  si adaugam carnatul tocat ff marunt, ceapa razuita, usturoiul pisat, sare, piper, maioneza si patrunjel verde tocat fin. 

- Umplem painea si se da la cuptor .Cand branza devine rumena si se topeste, e gata (cca 15 min). Se serveste cu lingurita pe paine prajita sau cu paine proaspata.

 

TIPS-URI

1

Este bine sa se dea la cuptor imediat inainte de a fi servita, sa ie fierbinte cand ajunge la masa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Golden Cheese balls