Paine de stil vechi

de Miha in Piine, 21 Oct 2009 | 4998 vizualizari

 

Această paine este usor inchisa la culoare datorita unei tuse de secara care ii da caracter aparte si o ajuta sa tina mai mult.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa
  • 1 lingurita sare
  • 450 g faina alba
  • 50 g faina secara
  • 1 lingurita drojdie uscata
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de stil vechi:

Punem  ingredientele in cuva masinii de paine in  urmatoarea ordine: apa si sare.


Apoi adaugam cele doua tipuri de faina şi drojdia uscata.


Selectam programul potrivit tipului de paine, greutatea painii ai culoarea dorita a cojii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de stil vechi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine taraneasca