Paine

de gaby_gabytza in Piine, 27 Ian 2013 | 3578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 100 g iaurt
  • cca 150 g apa calduta
  • uns
  • ou
  • un varf cutit zahar
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine:

Amestecam faina cu zaharul si sarea. Facem o gaura in mijloc, adaugam uleiul drojdia dizolvata in putina apa si amestecam. Adaugam iaurtul si treptat apa calduta. Framantam o coca nelipicioasa acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Impartim coca in bucati egale formam suluri din bucati dupa care le impletim cate doua. Am asezat doua impletituri si deasupra inca o impletitura in tava. Am uns cu oul amestecat cu zaharul si deasupra am presarat susan. Am mai lasat la dospit inca 15 min dupa care am dat la cuptor pana sa rumenit frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine suedeza, cu faina integrala si seminte