Paella

de botcrina in Porc, 20 Oct 2013 | 6695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 ml ulei
  • 2 căţei usturoi
  • 1 ceapă
  • 1 jumătate de ardei gras roşu
  • 1 jumătate de ardei gras verde
  • 200 g carne porc
  • 1 cană orez
  • 3 căni de apă
  • 1 linguriţă colorant pentru orez
  • sare, piper, delikat după gust
  • pătrunjel tocat, pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paella:

Curăţăm şi tăiem legumele cubuleţe.

Tragem legumele la tigaie, apoi adăugăm carnea tăiată şi ea cubuleţe.

Punem putină apă si lăsăm să fiarbă până este pătrunsă carnea pe jumătate.

Adăugăm orezul şi treptat apa şi colorantul. Asezonăm cu sare, piper şi delikat, după gust.

Când este orezul mediu gătit, turnăm compoziţia într-un vas termorezistent, pe care îl dăm la cuptor aproxiomativ 15 minute la o temp. de 170 grade, pentru a se întrepătrunde aromele.

Ornăm cu ardei roşu şi părtunjel tocat mărunt.

 

TIPS-URI

1

Se serveşte cu suc de lămâie sau alioli;

Daca ti-a placut reteta noastra "Paella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa