Pachetele cu morun la gratar

de vero_closca in Peste, 12 Apr 2010 | 9605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg morun
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 5 catei usturoi
  • 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu morun la gratar:

se curata,se spala si se usuca pestele si se pune la marinat pt 30 minute la frigider in 2 linguri ulei de masline,zeama de la jumatate de lamaie si putina sare si piper.

din patrunjel,usturoi,piper,sucul de la jumatate de lamaie si restul de ulei de prepara la blender un sos verde.pestele se usuca cu un servet si se aseaza pe un dreptunghi din folie de aluminiu,se stropeste cu sos verde,se impacheteaza si se frige 10 minute pe gratarul incins.

se serveste cu lamaie.este delicios,aromat si moale!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu morun la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]