Oua umplute cu pate

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 22612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 pate 200g
  • 100 g unt
  • 1 lingura mustar
  • 2 galbenusuri
  • ulei pt maioneza
  • 4 linguri smantana
  • piper,sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pate:

Se pun ouale la fiert in apa rece cu 1 lingurita de sare.Din cele doua galbenusuri,mustar si ulei se face maioneza.Dupa ce s-au fiert ouale,se lasa sa se raceasca.Pe urma se taie ouale jumatati,se scot galbenusurile care se piseaza cu furculita.Galbenusurile se amesteca cu pateul,untul lasat la temperatura camerei,sare si piper dupa gust.In maioneza se adauga smantana,sare si piper dupa gust.Se umple jumatatile de ou cu pasta astfel obtinuta,se pun pe un platou si peste se pune maioneza.
Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Duchesse