Oua umplute cu hrean

de Lavinia in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2012 | 5795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 13 oua fierte tari
  • 1 hrean potrivit
  • 1 lingura mustar
  • 350-400 ml ulei
  • gogosar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu hrean:

Taiem ouale in 2 si scoatem galbenusurile la fiecare.Din 2 galbenusuri,mustar,putina sare si ulei facem maioneza.

Hreanul il dam pe razatoarea mica si il amestecam cu restul galbenusurilor, sare dupa gust si 2/3 din maioneza. Umplem fiecare albus cu pasta de hrean si decoram cu maioneza si gogosar.

Este un aperitiv de efect si foarte gustos!Nu lipeseste niciodata de pe masa de sarbatoare!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu hrean" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Lau 1

31.12.2012, 19:53

Rocsi 1

01.01.2013, 12:01

Nu am mai servit pana acum

Lavinia 1

01.01.2013, 15:02

Rocsi sunt delicioase mai ales daca prepari dinainte hreanul cu putin zahar si apa sau supa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]