Oua umplute

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2009 | 10545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 cutie pateu
  • 1 legatura de marar
  • sare, piper
  • masline si ardei gras in otet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale si se taie in jumatate. Maioneza se face din 3 galbenusuri fierte, 3 crude, ulei, o lingurita de mustar si zeama de la o lamaie. Celelalte galbenusuri se amesteca apoi cu pateul, cu 3 linguri de maioneza, sare , piper si marar tocat marunt pana se obtine o pasta. Cu aceasta se umplu ouale. Pe un platou se pune restul de maioneza si se aseaza ouale care in prealabil au fost umplute. Pentru decor folosim maslinele si ardeiul gras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]