Oua umplute

de lavinia24 in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2011 | 8463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • maioneza de casa
  • 150-200 g pate cu cascaval
  • 2-3 lingurite mustar
  • sare,piper
  • patrunjel pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb tari 15 min,se spala in apa rece si se curata de coaja.Se taie in jumatati si se pastreaza galbenusurile intr-un castron. Maioneza se face dintr-un galbenus fiert si unul crud,o lingurita de mustar,putina zeama de lamaie si ulei cat cuprinde.Galbenusurile se paseaza impreuna cu pateul,se adauga sare,piper si 2 linguri de maioneza.Albusurile se umplu cu aceasta compozitie si se orneaza cu maioneza si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]