Oua ochiuri in apa: clovnul zimbaret

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2009 | 11215 vizualizari

 

Pentru un mic dejun atractiv puteti pregati ouala ochiuri in apa, nu in ulei …

 

INGREDIENTE

  • doua oua
  • apa
  • o rosie
  • un crenwurst
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua ochiuri in apa: clovnul zimbaret:

Puneti apa intr-o tigaie cit sa-i acopere fundul, iar cind incepe sa fiarba puneti ouale. Pe masura ce incep sa se inchege le puteti stropi cu apa din tigaie pe deasupra sau puneti un capac peste pentru a se face mai bine. Cind se fac le scoateti si le puteti da o forma mai placuta taindu-le cu un pahar. Eu le-am transformat in ochiuri de clovn.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua ochiuri in apa: clovnul zimbaret" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (10)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:38

laura_n 1

20.04.2013, 15:35

ce idee fainaaaa! eu le faceam, dar in apa multa si nu ieseau intotdeauna super idee, multam mult!

marianascarlat 1

20.04.2013, 15:39

Eu stiu ca ouale ochiuri in apa se chiama"ochiuri romanesti" si-mi plac mult, mai ales daca le pui peste si un sos de ceapa taiata pestisori cu suc de rosii! Dar clovnul tau e tare simpatic si gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv clatite cu pate si cascaval