Ostropel de pui

de mirela0911 in Pui, 2 Aug 2011 | 5683 vizualizari

 

E pentru prima oara cand fac asa ceva si mi-a placut ce a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • sare, piper
  • 3 lg ulei
  • 200 ml vin alb sec
  • 2 rosii mari
  • 1 lgt. busuioc uscat
  • 3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Se curata pulpele de piele si se taie in doua, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Intr-o cratita se pune uleiul la incins si se prajesc pulpele sub capac pana se rumenesc pe toate partile. Se toarna vinul si se lasa sa fiarba fara capac, pana se evapora lichidul. Se scoate carnea si se pastreaza calda.

Sosul ramas se strecoara intr-o alta cratita, se pune pe foc si se adauga rosiile curatate de piele si seminte si pasate la blender. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade putin. Se adauga carnea, busuiocul si usturoiul taiat feliute. Se lasa sa fiarba 5 minute. Se serveste cald.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu mango