Ostropel de pui

de mirela0911 in Pui, 2 Aug 2011 | 5467 vizualizari

 

E pentru prima oara cand fac asa ceva si mi-a placut ce a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • sare, piper
  • 3 lg ulei
  • 200 ml vin alb sec
  • 2 rosii mari
  • 1 lgt. busuioc uscat
  • 3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Se curata pulpele de piele si se taie in doua, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Intr-o cratita se pune uleiul la incins si se prajesc pulpele sub capac pana se rumenesc pe toate partile. Se toarna vinul si se lasa sa fiarba fara capac, pana se evapora lichidul. Se scoate carnea si se pastreaza calda.

Sosul ramas se strecoara intr-o alta cratita, se pune pe foc si se adauga rosiile curatate de piele si seminte si pasate la blender. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade putin. Se adauga carnea, busuiocul si usturoiul taiat feliute. Se lasa sa fiarba 5 minute. Se serveste cald.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui fript in ardei