Ostropel de fasole verde

de -Licurici- in Mancaruri de post, 28 Iul 2017 | 12701 vizualizari

 

O mancare tare gustoasa, care se prepara rapid si merge perfect vara. 

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde
  • 3 cepe mici
  • 2 capatani mici de usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • sare
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de fasole verde:

Se pune apa la fiert.

Intre timp, se spala fasolea, se curata de capete si se rupe in doua.

Se pune fasolea in apa clocotita si se lasa sa fiarba, pana se inmoaie.

Se toaca ceapa marunt si se caleste in 2 linguri de ulei cu apa, apoi se adauga fasolea, sare si putina apa.

Intr-un castron, se prepara usturoiul pisat cu sare si o lingura de otet, apoi se adauga peste fasole.

Se gusta. Daca este nevoie, se mai aduga sare sau otet.

La final, se adauga patrunjel tocat.

TIPS-URI

1

 Usturoi se pune dupa gust, eu am folosit usturoi de la tara si imi place mai mult. Daca se opteaza pentru cel cumparat (mare), se pune mai putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]