Ostropel de cocos

de Ela68 in Pui, 17 Mar 2013 | 12117 vizualizari

 

Continuarea la ciorba de cocos............

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe si portiunea mai groasa de la aripa
  • 1/ 2 cutie de rosii sau 2 rosii mari
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare, piper, dafin, cimbru
  • 200 ml zeama in care a fiert pasarea
  • 2 linguri ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de cocos:

Carnea deja fiarta, am asezat-o intr-un vas termorezistent si am adaugat usturoiul pisat, uleiul, sarea, cimbrul, frunzele de dafin si rosiile taiate cubulete. Pe timp de iarna putem folosi rosii la cutie. Turnam deasupra zeama, acoperim cu un capac si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 30 minute. Apoi scoatem capacul si mai lasam 10-15 minute pana se mai evapora lichidul.

Noua ne place sa-l servim cu piure si salata verde cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Ela68 1

18.03.2013, 11:09

multumesc

Rocsi 1

18.03.2013, 13:08

Ostropellll...Mmmm ...

Sim0na 1

19.03.2013, 11:22

Bun tare! De mult n-am mai facut..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu pulpe de pui