Orez prajit a la Romania

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2011 | 8215 vizualizari

COMENTARII (12)

elena1988 1

03.02.2011, 09:15

foarte bun, eu fac astfel de orez si servesc cu piept de pui si sos de soia

lia maria 1

03.02.2011, 09:27

ms. Adina, mie imi place tare mult orezul prajit si chiar nu stiam smecheria cu lasatul in frigider de pe o zi pe alta acum stiu

Mitinita 1

03.02.2011, 09:34

elena,e bun cum il faci tu!

Mitinita 1

03.02.2011, 09:34

lia,e mult mai usor de prajit cu orezul de o zi de obicei cand fac orez fac mai mult ca sa am ptr a doua zi

gaby_duceag 1

03.02.2011, 09:41

adica fierb bine orezul si-l bag in frigider?

Mitinita 1

03.02.2011, 09:54

gaby,in mare da.sau faci mai mult ptr o masa si ce ramane bagi la frigider si-l prajesti a doua zi.

DIANA B 1

03.02.2011, 10:15

Toate aveti poze de fetiteeeeeeee
Bun si acest fix-pix !

Mitinita 1

03.02.2011, 10:17

onesta,eu am doua fetite dar in poza eu sunt daca tot m-am intors in timp m-am intors de tot

LUK 1

03.02.2011, 12:22

interesanta...n-are ce sa nu fie bun

La Ancuta 1

03.02.2011, 17:12

mamaieelena 1

04.02.2011, 09:11

deosebit

kamy 1

04.02.2011, 16:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]