Orecchiette proaspete cu carne si sos de rosii

de Bya Ralu in Paste, 14 Iul 2018 | 5123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste proaspete orecchiette
  • o tava de carne cuburi (puteti folosi de care doriti)
  • 1 ceapa mare verde
  • ulei de masline
  • passsata di pomodoro (sos de rosii)
  • sare/piper
  • 1-2 felii de cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orecchiette proaspete cu carne si sos de rosii:

Carnea se taie in bucati mai mici, se pune la prajit in ulei de masline.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa la fiert, se condimenteaza dupa gust.

Cand carnea e aproape gata, se adauga ceapa taiata solzisori, sosul de rosii, apa si pastele care vor fierbe impreuna cu sosul.

Cand sunt gata, se adauga bucatele de cascaval (din cele felii).

Se servesc calde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orecchiette proaspete cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de rosii si carne tocata