INGREDIENTE
- 5 oua
- 3 carnaciori afumati
- o ceapa alba
- o jumatate de ardei capia
- o legatura marar proapat
- un praf de sare si un praf de piper
- doua lingurite cu amidon
- o lingurita ulei
MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca la Multicooker:
Ardeiul si ceapa le curatam si taiem si le punem de-o parte. Carnaciorii ii portionam. Separat batem ouale cu sare, piper si amidon peste care am pus mararul tocat marunt.
In oala aparatului multicooker am pus o ligurita ulei, sedam din Menu programul Fry pentru 7 minute, dupa care punem ceapa, ardeiul si carnaciorii si lasam la calit cca 7 minute. Cand acestea s-au calit bine adaugam ouale batute. Lasam in continuare pe Fry pentru 5-7 minute minute, dupa care invartim omleta pe partea cealalta. Cand este gata se deconecteaza aparatul de la curent si se scoate omleta.








































