Omleta "pomana porcului"

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2014 | 8697 vizualizari

 

Noi mancam de sarbatori, si nu numai, carne prajita simplu gen pomana porcului si carnati de casa prajiti. Ramanand pe a doua zi din ea mi-a venit ideea unei omlete si nu am regretata. A fost foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 250 g bucati carne si carnati prajiti
  • 3 oua
  • 100 g branza de burduf
  • 1 lingura din uleiul de la friptura
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta "pomana porcului":

Intr-o tigaie se pune lingura de ulei si bucatile de carne si carnati prajite si le lasam sa se incinga bine.

Ouale se bat cu piper si se amesteca cu branza de burduf sfaramata.

Sare se pune doar daca credeti de cuviinta branza fiind destul de sarata.

Cand carnea si carnatii incep sa sfaraie se toarna ouale in tigaie.

Se prajeste 3-4 minute pe ambele parti pana se rumeneste frumos.

Se intoarce usor cu o farfurie prin rasturnare.

Cand este gata se scoate pe farfurie si se serveste cu acritura.

Eu am mancat-o cu pepene murat!

A fost foarte buna!

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Este la fel de buna si cu branza telemea.

2

Daca nu ramane de la "pomana porcului" carnea si carnatii se pot praji 20-25 minute in ulei cu sare si piper, pana sunt prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta "pomana porcului"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]