Omleta multicolora

de Ina in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2011 | 4065 vizualizari

 

Ca tot e moda omletelor, pe bucataras.ro :))

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 100 g kaizer afumat
  • o jumatate de ardei gras
  • 2 rosii 
  • 4 oua
  • sare/delikat
  • piper
  • patrunjel/marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta multicolora:

   Ceapa si ardeiul se taie solzisori, apoi se calesc la foc mic, pana devin aurii. Se adauga kaizerul feliat si rosiile taiate cubulete.

   Ouale se bat spuma cu putina sare/delikat  si piper, apoi se amesteca cu patrunjel sau marar tocat si se toarna peste amestecul de legume si kaizer calite . Se intoarce omleta cu grija, pentru a se rumeni pe ambele parti.

   Servim cu muraturi ( eu am servit cu gogosar si conopida in otet) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta multicolora" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval