Omleta la cuptor cu cartofi

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 4891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g cascaval Delaco Sofia
  • 3 cartofi medii
  • 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco
  • 1 lingura smantana
  • unt pentru uns vasul
  • ulei
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu cartofi:

Cutaram si spalam cartofii, apoi ii taiem cubulete.

Punem o tigaie de ceramica la incins cu putin ulei in ea, si rumenim cartofii pe ambele parti.

La final presaram putina sare, apoi ii scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Intr-un bol punem ouale, crema de branza, smantana, cascavalul dar pe razatoarea cu ochiuri mici, sare si piper dupa gust si omogenizam.

Adaugam cartofii peste amestecul de oua, omogenizam usor apoi punem compozitia intr-un vas uns cu unt.

Dam vasul la cuptorul preincalzit la foc mediu, pana cand omleta se rumeneste usor.

Se serveste calda, cu smantana si/sau salata!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]