Omleta de post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 8070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta de post:

se spala cartofi  si dovlecelul, se dau pe razatoare, se scurg de zeama, se condimenteaza si se pun intr-o tigaie cu putin ulei, se intoarce omleta pe ambele parti de mai multe ori cu ajutorul capacului, pana se rumeneste frumos,( ca la tortilla.)

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

nadina73 1

24.03.2010, 18:37

super uite ca nu stiam ,cred ca e grozava,bravo felicitari

mariac 1

27.03.2010, 01:22

e buna mai pune si putin ardei rosu sa vezi ce gust bun i da ,felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata a la Russe de post