Omleta cu masline, sir afumat si rosii

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2019 | 3219 vizualizari

 

Omleta cu rosii si branzeturi este preferata mea. Stiam de sir-ul afumat de cand mi-a adus fiul meu din Ucraina. Acum ca am calatorit si eu pe acolo, mi-am facut provizii. Sir-ul afumat este un cascaval de vaca afumat care este intins in fire lungi [ probabil oparit si la cald ] apoi este impletit -asa cum veti vedea in imagine.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua de gaina -de casa
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • 7 masline negre
  • 1 rosie mare
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura rasa faina alba
  • 50 gr sir afumat
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu masline, sir afumat si rosii:

  1. Ouale se bat spuma. Sarati.
  2. Adaugati smantana si faina si omogenizati amestecul.
  3. Se taie rosia  bucati si se soteaza usor in tigaia cu ulei .
  4. Turnati amestecul de oua. Presarati sir-ul taiat pe deasupra si distribuiti in tigaie maslinele negre .
  5. Reduceti focul si puneti capac deasupra ca omleta sa se intareasca fara a mai fi nevoie sa o intoarceti .
  6. Se scoate omleta din tigaie cu ajutorul a doua farfurii . Prima miscare , se pune o farfurie ca si capac si se intoarce omleta si apui serastoarna pe ceialalta farfurie .
  7. Piperati omleta si o serviti calda decorata cu patrunjel verde .

                              Pofta mare !!!

TIPS-URI

1

Verificati prospetimea oualor, fiecare separat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu masline, sir afumat si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv friganele cu felii de paine toast si cabanos