Omleta cu fasole

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 7054 vizualizari

 

Un preparat rapid.

 

INGREDIENTE

  • 200 g fasole boabe din conserva
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • 2 oua
  • putin ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu fasole:

Ceapa se curata, se spala si se toaca. Se pune la prajit in tigaia incinsa si se lasa putin, pana devine sticloasa.

Se scurge apa din conserva si se clateste fasolea in mai multe ape, apoi se bate.

Se adauga ceapa calita. Se asezoneaza cu sare, busuioc, cimbru si se amesteca bine.

Se bate oul, se ameteca cu fasolea batuta si se pune in tigaie in ulei incins.

Cand e facuta pe o parte se intoarce cu ajutorul unei farfurii pe cealalta parte.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

2

Se serveste alaturi de o salata sau cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Tabita _ 1

07.06.2013, 22:41

Este Rocsi.

bucatarie_marocana 1

08.06.2013, 22:12

ce imi place fasolea cu sos de rosii,dar o sa incerc si omleta cu fasole sigur iese forte delicioasa.

Tabita _ 1

08.06.2013, 23:14

Amina sper sa iti placa si tie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]