Omleta cu cartofi

de Renataedina in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2013 | 3575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 cartofi
  • 2 oua
  • putin lapte
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi:

Se curata cartofii si ii dam pe razatoare, la gaura cea mare. Apoi intindem egal intr-o tigaie si ii prajim in ulei pana se rumenesc putin.

Intre timp se bat ouale, adaugam putin lapte, sare si piper. Se toarna ouale deasupra cartofilor.

Eu am servit cu salata de sfecla rosie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu sparanghel