Negrese

de cristi2 in Prajituri, 29 Feb 2012 | 5124 vizualizari

 

Negrese

 

INGREDIENTE

  • 500 g zahar
  • 200 ml lapte
  • 50 g cacao
  • 200 g unt
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 1 cana si 1/2 cu faina
  • 1 lingurita zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese:

Se pun la foc intr-o craticioara ,destul de inalta si incapatoare , zaharul laptele si cacaoa si se fierb la foc mic pana devine omogen apoi se ia de pe foc si se adauga untul amestecand usor pana se topeste.Se lasa la racit.Se separa ouale adaugand pe rand cate un galbenus in crema racita amestecand cu mixerul.din aceasta compozitie se dau deoparte 12 linguri.In compozitia ramasa se adauga treptat faina si praful de copt amestecand bine.Albusurile se bat spuma tare si se adauga la compozitie.Se tapeteaza tava cu unt si faina , se toarna compozitia si se da la cuptor la 200° timp de 20 minute.Se scoate tava din cuptor si se toarna deasupra cele 12 linguri de compozitie oprite in prealabil.Se introduce  din nou la cuptor pentru alte 20 minute.Se lasa la racit  si apoi se taie dupa placere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Alte negrese sau negrute Americane