Negresa de post cu rom si coaja de portocala confiata

de Rocsi in Prajituri, 26 Noi 2012 | 8204 vizualizari

 

V-am adus un desert de post.O prajitura gustoasa, pufoasa si aromata...Nici nu zici ca este de post asa buna este...

 

INGREDIENTE

  • 1 plic budinca de ciocolata
  • 375 ml apa minerala
  • 7 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • 240 gr zahar
  • 240 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de sare
  • 1 esenta rom
  • 1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie
  • 1 lingurita rasa de bicarbonat
  • 2 linguri coaja de portocala confiata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu rom si coaja de portocala confiata:

Intr-un bol punem apa, uleiul , otetul si zaharul. Am mixat la viteza mica pana s-a topit putin zaharul. Faina, cacaoa, budinca de ciocotala le-am trecut prin sita. Le incorporam treptat in bol si avem grija sa nu avem cocoloase. Adaugam praful de sare, bicarbonatul, zaharul pudra cu pastai de vanilie si esenta. La final punem coaja de portocala confiata si amestecam usor cu o lingura pana intreaga compozitie este omogena.

Ungem o tava rotunda cu margarina si o tapetam cu hartie de copt. Turnam compozitia in tava si o introducem in cuptorul incins.

Reglam o temperatura de 170-180 grade si o lasam la copt cam 30-35 de minute. Facem testul cu scobitoarea si daca este gata o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca.

O pudram cu zahar si servim. Pofta buna!!!

Sursa de inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu rom si coaja de portocala confiata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (56)

Rocsi 1

28.11.2012, 18:55

Gaby-Gaby

RuxyRux 1

09.12.2012, 00:17

Minunatie...cum sa ratez asa ceva? Pup Rocsicuta scumpa...si noapte frumoasa!

Rocsi 1

09.12.2012, 11:52

Multumesc mult fata draga..Pupicei!!!O duminica frumoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]