Negresa de post

de gaby_gabytza in Prajituri, 27 Feb 2013 | 4352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g zahar
  • 300 ml apa
  • 250 ml ulei
  • 1 plic jum praf de copt
  • esenta rom
  • 2 linguri capuccino
  • cca 600 g faina
  • 3 linguri gem prune
  • Glazura
  • 8 linguri apa
  • 2 linguri capuccino
  • 1 lingura unt
  • 5 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Mixam apa cu zaharul pana se dizolva zaharul. Adaugam uleiul treptat, faina amestecata cu praful de copt, esenta. Amestecam bine si adaugam capuccino cu gemul de prune. Rasturnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Glazura-amestecam lingurile de capuccino cu apa si zaharul.Topim untul si adaugam compozitia de capuccino. Lasam sa fiarba impreuna pana incepe sa se formeze o crema.

Scoatem negresa de la cuptor si adaugam glazura.Lasam la racit o ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post cu rom si coaja de portocala confiata