Negresa

de adry88 in Prajituri, 14 Iul 2011 | 5290 vizualizari

 

by julie cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 3 linguri lapte
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri cafea macinata
  • 6 linguri faina
  • GLAZURA
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • DECOR
  • nuca de cocos
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se pun la fiert intr-un vas untul, cacaoa, laptele, zaharul,cafeaua si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Se lasa sa se raceasca bine, se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma si faina. Se amesteca usor de jos in sus

Se coace in cuptorul incalzit, 25 minute in tava unsa si tapetata cu faina

GLAZURA-se pun toate ingredientele la foc mic si se lasa sa fiarba 2-3 clocote, dupa care se toarna peste prajitura si se lasa sa se raceasca in tava

Se decoreaza cu nuca de cocos si ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]