Nasturei cu ciocolata

de Julie in Prajituri, 25 Oct 2011 | 15975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt,
  • 100 g zahar pudra,
  • 2 galbenusuri,
  • 250 g faina,
  • un praf de sare,
  • 2 linguri apa,
  • ciocolata- pentru umplut.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nasturei cu ciocolata:

Se mixeaza untul cu zaharul si galbenusurile, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina, sarea, apa si se framanta. Aluatul obtinut se pune in folie alimentara si se lasa la frigider 30 minute. Se formeaza apoi, mici bile de aluat, care se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se apasa cu degetul in mijlocul fiecarei bile, pentru a face loc umpluturii. Se coc timp de 20-25 minute in cuptorul incalzit inainte. Se lasa sa se raceasca si se umplu cu ciocolata topita.

Se pot umple si cu gem, dulceata sau diverse creme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nasturei cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (12)

Teo 1

26.10.2011, 09:55

pare o bucata rupta dintr-un material inflorat!bravo!

MIUTA 1

28.10.2011, 16:52

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 10:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada “Padurea Neagra”