Muschiulet de porc in crusta de piper

de Retete cu Margareta Cismasiu in Porc, 23 Noi 2014 | 6755 vizualizari

 

Ne plac mancarurile putin picante asa ca muschiuletii am preferat sa-i pregatesc, intregi, intr-o crusta de piper. Am dat un plus de savoare acestor muschiuleti atat de fragezi.

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc,
  • 30 gr piper boabe (se poate folosi piper negru sau mixt),
  • sare,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de piper:

Muschii se spala si se usuca bine.Boabele de piper se zdrobesc in piulita.Nu se toaca fin,sa ramana bucati mai mari de piper.Carnea se sareaza si se unge cu ulei apoi se da prin piperul zdrobit.Se infasoara strans in folie de aluminiu si se da la gratar.

Se serveste calda,alaturi de garnitura de legume sau simpla,rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de piper" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu piure de cartofi violet si dressing de fructe de padure