Muschiuletul de porc spalat si curatat de pielita se condimenteaza dupa gust, se pune intr-un vas si se acopera cu vin. Se acopera vasul si se da la frigider pentru cateva ore.
INGREDIENTE
- 1 muschiulet de porc
- 50 g piper mozaic
- sare
- boia de ardei
- usturoi
- cimbru
- vin alb
- ulei de masline
MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de piper:
Muschiuletul de porc spalat si curatat de pielita se condimenteaza dupa gust, se pune intr-un vas si se acopera cu vin. Se acopera vasul si se da la frigider pentru cateva ore.
Pe o folie de aluminiu se pune piperul in strat, apoi tavalim muschiuletul, acoperindu-l bine pe toate partile.
Se pune intr-o tava si se da la cuptor la foc mic, pana se rumeneste.
Se serveste cu garnitura preferata.
gaby... gaby.... gaby...









































