Musaca de cartofi

de izulika in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 5776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 5 oua
  • 100 g branza
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Cartofii se curata si se pun la fiert.Dupa ce au fiert se farama sau se toaca dupa preferinta.Branza se rade si se amesteca cu cele 5 oua.Se ung 2 tavite cu unt, si se pune in fiecare tavita primul strat de cartofi,apoi ou si branza si tot asa pana se termina cartofii, ultimul strat trebuie sa fie de branza cu ou.Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra, se serveste calda sau rece cu smantana sau fara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca in vas roman