Musaca de cartofi

de Laly in Mancaruri cu carne, 22 Oct 2010 | 6676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 800 gr carne
  • 2 cepe potrivite
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 ou
  • 1 lingura de unt
  • sare,piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Punem cartofii la fiert in coaja dupa ce i-am spalat bine.Intre timp pregatim umplutura:tocam ceapa marunt si o punem la calit in doua linguri de ulei.

Cand a devenit sticloasa,adaugam carnea tocata si lasam la foc domol pana scade bine.Se potriveste cu sare si piper dupa gust.Dupa ce s-a calit bine carnea se da deoparte,si se lasa un pic la racit,apoi se adauga un ou batut si patrunjelul tocat.

Cartofii se curata si se dau prin masina de tocat.Piureul rezultat se amesteca cu untul si un praf de sare.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt se pune un strat de cartofi,umplutura si apoi restul de cartofi.Se toarna deasupra sosul de rosii si se da la cuptor la foc mic.Se scoate cand devine usor rumenie la suprafata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete si cartofi