Musaca

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 3 Feb 2013 | 7383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100 g unt
  • lapte
  • sare
  • umplutura
  • 500 g carne tocata
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de tomate
  • patrunjel
  • 1 ou
  • uns
  • 2 oua
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Cartofii ii curatam si ii punem la fiert,cand au fiert ii scurgem de apa si ii pisam. Adaugam untul,sare,piper,lapte si 1 ou batut si amestecam.

Intr-o tigaie se caleste ceapa tocata,adaugam morcovul dat prin razatoare,ardeiul tocat marunt si lasam sa se caleasca putin impreuna. Adaugam 2 linguri pasta de tomate si carnea. Punem cca 1 cana de apa si lasam sa fiarba pana scade.

Adaugam condimentele dupa gust si lasam sa se raceasca. Intr-o tava unsa cu unt se intinde un strat de piure de cartofi,carnea,strat de cartofi. Deasupra adaugam 2 oua batute si cascavalul dat prin razatoare.

Dam la cuptor pana se rumeneste frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]