Musaca

de Denissa in Porc, 17 Ian 2013 | 5409 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata (amestec de porc cu vita)
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Cartofii curatati de coaja se taie felii potrivit de groase si se pun intr-o tigaie la prajit.

Separat se caleste ceapa in ulei pana devine aurie. Se adauga usturoiul feliat si apoi carnea. Se caleste pana isi schimba culoarea. Se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjelul verde tocat marunt.

Intr-o forma termorezistenta unsa cu ulei se aseaza alternativ cate un strat de cartofi urmat de unul de carne. Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi.

Se da la cuptor pentru circa jumatate de ora.

Se serveste calda!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (28)

Rocsi 1

18.01.2013, 15:11

Chiar n-am facut de mult

Denissa 1

19.01.2013, 08:07

Laurenta

Denissa 1

19.01.2013, 08:07

Rocsi nici eu nu mai facusem

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi