Mititei la gratar

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 15 Iun 2010 | 9826 vizualizari

 

Azi an vrut sa-mi rasfat familia cu mici si asa ca m-am pus pe treaba

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg carne tocata amestec ( vita+ porc)
  • 2 linguri boia dulce
  • 8 catei usturoi
  • cimbru
  • sare piper
  • bicarbonat ( stins cu zeama de lamaie)
  • mustar pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mititei la gratar:

Am amestecat carnea tocata cu usturoiul ( pisat), boia dulce, sare, piper, si bicarbonat ( stins cu zeama de lamaie), cimbru.

Mi-am umezit mainile cu apa si am dat forma dorita micilor.

Am facut mici pe gratarul pentru aragaz.

Am asezat primul recipient al gratarului in care am turnat putina apa si apoi am pus a doua componenta ...gratatul peste care am asezat micii si apoi i-am acoperi cu capacul.

Am tinut micii pe aragaz pana s-au facut  verificand din cand in cand si intorcandu-i de pe o parte pe cealalta.

I-am servit calzi alturi de mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

16.06.2010, 10:29

adinacarla adevarul e ca mititei sant buni si afara si in casa

Ubulika 1

18.06.2010, 12:34

arunci un mic? trimit prastia

Adinacarla 1

18.06.2010, 14:41

cu draga inima iti trimit data viitoare cand mai fac.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ceapa, ciuperci si usturoi