Mini-tarte din foietaj cu nectarine

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 6 Sep 2011 | 7781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj
  • 5 nectarine
  • 100 g zahar
  • 50-60 ml apa
  • Coacaze
  • 1 galbenus
  • 1 lingura lapte
  • Zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-tarte din foietaj cu nectarine:

Nectarinele se taie felii. Din apa si zahar se fierbe un sirop(5 minute), apoi se adauga feliile de nectarine si se fierb 5-7 minute. Se opreste focul si se lasa 5 minute in sirop,apoi se scot feliile pe o farfurie.

 Aluatul decongelat se intinde(eu am avut intreg,nu foaie) si se decupeaza cerculete(9 la numar). Tava aragazului se stropeste cu apa si se pune hartia de copt. Se aseaza cerculetele in tava. Din ramasite am decupat bordura pentru 6 dintre ele, pentru ca atat mi-a ajuns.

 Se aseaza feliile de nectarine suprapunandu-se. Se pun si cateva bobite de coacaze. Galbenusul de ou se desface in lapte si se ung marginile cerculetelor.

 Se introduce tava in cuptorul preincalzit pentru 15-17 minute la foc iute.

Se sevesc calde sau reci, pudrate cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-tarte din foietaj cu nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

06.09.2011, 18:13

Splendide...si minunata prezentare...de nota 20!!!

Pasiune pentru bucatarie 1

06.09.2011, 19:44

ma bucr ca va plac,chiar sunt divine si va scot din incurcatura in orice situatie eu sunt indragostita de foietaj

deyutzky 1

06.09.2011, 22:58

excelente

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]