Biiiineinteles ca-s pentru Ela :))))))).Uite, Ela, ti-am facut si cafea.
http://www.youtube.com/watch?v=Ma42YJSb3WI&NR=1
Aluat.
 Am mixat spuma untul cu zaharul. Am adaugat ouale batute usor,faina cu praful de copt iar la sfarsit alunele macinate pudra.
 Am framantat bine. Am obtinut un aluat pe care l-am invelit in folie si l-am dat la rece pentru 2 ore.
 
 Am scos apoi am uns cu unt formele, am format bilute pe care le-am  repartizat in forme. Am aplatizat tapetand peretii formelor si am bagat  la cuptor pentru 10 minute la 175-180 grade timp in care am pregatit  crema:
 
 -am mixat 1 minut smantana cu zaharul.
 Ciocolata am topit-o pe baie de abur.
 Cans s-a racit am incorporat in frisca impreuna cu oul, angelli si amidonul.
 
 Dupa 10 minute de stat la cuptor am scos mini tartele, am asezat cate o  felie de banana in fiecare, am pus cate o lingurita de crema si am dat  iar la cuptor pentru 15-20 minute.
 
 Am scos, am lasat sa se racoreasca si am rasturnat din forme (nu curge crema si banana, sunt bine legate).
 Formele mele sunt de 1000 de ani :))) si au fost unele ce s-au prins  usor dar m-am ajutat initial de o scobitoare sa desprind lateralele apoi  am rasturnat printr-o miscare ferma punand o farfurioara deasupra. La  formele noi (aveam doar 8 si mult mai mari) s-a desprins fara probleme.
 
 Le-am lasat sa se raceasca bine dupa care am preparat glazura
-am pus ciocolata pe baie de  abur, am amestecat cu margarina, am omogenizat si am pus cu o lingurita  in fiecare prajiturica.
 Am dat la rece.
 
 Multa rabdare am mai avut :D :)))))