Perfecte ca aperitiv sau fel principal, aceste rulade combină frăgezimea cotletului cu aroma intensă a baconului și cremozitatea brânzei.
Pentru a pregăti aceste Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent sunt necesare următoarele ingrediente: cotlet de porc, cremă de brânză, cașcaval, bacon, ceapă verde și condimente.
Cum se prepara aceste Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent:
Toacă mărunt ceapa verde și amestec-o cu crema de brânză.
Bate fiecare felie de cotlet cu un ciocan de carne până devine subtire. Condimentează carnea pe ambele părți cu sare, piper, praf de usturoi, boia afumată și puțin cimbru.
Unge fiecare felie de carne cu cremă de brânză, așează o felie de cașcaval și rulează strâns. Îmbracă fiecare mini ruladă obținută, în bacon feliat.
Unge cu puțin ulei de măsline o tavă termorezistentă și așează mini ruladele. Acoperă tava cu hârtie de copt și folie de aluminiu și sigilează bine marginile.
Coace mini ruladele de porc în cuptorul preîncălzit, la 190 de grade C, pentru aproximativ 35 de minute. Cu 10 minute înainte, scoate tava, îndepărtează folia și pune din nou în cuptor ca să capete o crustă rumenă.
După gătire, scoate tava din cuptor și lasă puțin la temperat mini ruladele.
Servește-le alături de un piure cremos și o salată. Sunt grozav de gustoase.