Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mimmi in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2012 | 5095 vizualizari
4
Bucataras grozav
Taguri: aperitiv cu branza, retete Aperitive / Garnituri
Taiem ardeiul cat mai marunt,la fel si mararul.
Amestecam branza scursa cu untul la temperatura camerei,ardeiul,mararul,sare si piper dupa gust.
Formam mingiute pe care le tavalim prin seminte de susan.
Pofta Buna !
de Bucataras 8
de Miha 9
de cccris 1
mamaieelena 1
super
Ubulika 1
mimmi 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 12:06
ieri la 11:14
pe 05.11 la 11:02
pe 04.11 la 07:19
pe 03.11 la 23:30
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Bucataras
MotanLaOale
Gicuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
flory06din6 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!