Miez de lapte cu jambon si ridichi

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2012 | 3321 vizualizari

 

Pentru masa de seara este absolut de savuros!

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte 75 g.,
  • jambon de porc 2 felii,
  • ridiche 1 bucata,
  • ulei de masline,
  • patrunjel verde.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte cu jambon si ridichi:

Pe o farfurie se aseaza "artistic" jambonul, miezul de lapte, ridichea taiata ca si o floare, se stropeste cu ulei de masline si se presara patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte cu jambon si ridichi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt