Midii cu patrunjel

de - Andreea - in Peste, 22 Iul 2013 | 3588 vizualizari

 

Un fel de mancare tipic napoletan ...midiile cu ptrunjel sunt usor de preparat si foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg midii
  • ulei masline
  • 1 legatura patrunjel
  • zeama de la jumatate lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii cu patrunjel:

Mediile se curata foarte bine cu ajutorul unui burete de sirma sub jet de apa rece.Se rupe '' barba'' cu grija.

Intr-o tigaie punem un pahar cu apa si midiile.Cand acestea s-au deschis,se scot din tigaie.Apa se arunca.

Cele care nu s-au deschis , se arunca deoarece nu sunt bune.

Punem in  tigaie la foc protrivit uleiul de masline,putina apa  si midiile.Dupa cateva minute adaugam patrunjelul tocat marunt si zeama de la o jumatate lamaie.

Se servesc calde.

 

TIPS-URI

1

Puneti midiile inainte de a le gati in apa rece cu sare.Astfel va iesi nisipul din ele!

2

Pentru un gust mai picant se poateadauga ardei iute tocat foarte marunt!

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cod File, la cuptor