Mic dejun...gustarica sau poate....cina

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2011 | 4259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii destul de mari
  • 2 oua
  • 2 felii sunca
  • branza feta
  • ceapa verde
  • ardei kapia rosu
  • marar
  • ulei
  • sare,piper
  • salata verde
  • ridichi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun...gustarica sau poate....cina:

Se decupeaza un capac la rosii si se scobesc de miez,avand grija sa lasam totusi un perete suficient de gros.Sunca se taie fasiute lungi si subtiri.Se face o omleta la care se adauga ceapa verde.ardei kapia si marar.

Se umple interiorul rosiilor cu sunca,omleta si branza feta.Se decoreaza dupa plac.Eu am mai folosit salata verde si ridichi,e pacat sa nu le folosim ori de cate ori avem ocazia.

Mie mi-a placut....sper ca si voua.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun...gustarica sau poate....cina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]