Mic dejun cu iaurt si fructe

de Merisor in Mancare copii, 1 Iul 2013 | 7054 vizualizari

 

Poate fi servit si ca mic dejun, dar si ca desert, eu l-am pregatit ca mic dejun.

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 8-10 caise
  • 4 piscoturi
  • 4 linguri jeleu de cirese/visine
  • 8 linguri iaurt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cu iaurt si fructe:

Aveam niste caise cu care trebuia sa fac neaparat ceva ca altfel se inmuiau, asa ca le-am pregatit la micul dejun. Pentru ca si iaurtul si caisele au fost cam acrisoare, am adaugat si niste jeleu de cirese.

Am pus pe fundul paharelor cate un sfert de piscot si am adaugat cate doua linguri de iaurt peste ele.

Bananele decojite le-am trecut prin blender si le-am adaugat peste iaurt, apoi am pus putin jeleu.

Deasupra bananelor am pus caisele trecute si ele prin blender, am infipt in ele  restul piscoturilor si am adaugat jeleul ramas.

Eu am spart si samburii caiselor si i-am adaugat peste fructe.

A fost foarte buna aceasta combinatie de iaurt cu fructe!

TIPS-URI

1

Se poate adauga in loc de jeleu putina miere de albine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu iaurt si fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Sim0na 1

01.07.2013, 13:58

maine dimineata la tine vin! da` pana la urma merge si un desert acum, nu?!

Merisor 1

01.07.2013, 14:03

Simona, sigur ca merge si ca desert, racoros fiind

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 21:08

Ce frumos arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]