Mere la borcan pentru prajitura

de oana_pisicutza16 in Conserve, 5 Oct 2011 | 10557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de mere
  • 900 g zahar
  • 1 plic de conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere la borcan pentru prajitura:

Se spala bine merele si se curata de coaja si de partea din mijloc, pe urma se dau merele pe razatoare. Dupa care se storc bine merele de zeama si se adauga zaharul si conservantul. Se indeasa bine merele in borcane(cu tot cu zeama care ramane), dupa care se pun borcanele la dustulit aprox 30 de minute. Dupa ce sunt gata se invelesc borcanele in patura pana se racesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere la borcan pentru prajitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet