Melcisori din pizza

de Angelina_Elena in Pizza, 13 Mar 2012 | 6008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 g faina
  • 1 cubulet drojdie(25 g)
  • un praf de sare
  • apa calduta cat cuprinde
  • Umplutura:
  • 1/2 rulada salam
  • 200 g cascaval
  • ketchup
  • Pentru uns melcisorii:
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori din pizza:

Intr-un vas punem faina.In mijloc se face un loc in care se pune drojdia si putina apa calduta.Lasam sa dospeasca drojdia,apoi adaugam putina sare si framantam cu apa calduta pana cand aluatul nu se mai prinde de mana.Lasam la dospit,la loc cald pana cand aluatul isi dubleaza volumul.

Intre timp dam salamul si cascavalul pe razatoare,apoi impartim in 2 parti egale.

Cand e dospit,impartim aluatul in 2 bucati.Presaram faina pe masa/planseta si intindem o foaie,pe care o ungem cu putin ketchup,presaram o parte din salam,apoi o parte din cascaval si rulam strans,cu grija.Taiem rulada rezultata in bucati de aproximativ  2-3 cm.Se pun in tava tapetata cu hartie de copt/folie de aluminiu si putin ulei,si se mai lasa 15 minute la crescut.Dupa ce au crescut,ii ungem cu galbenus si ii dam la cuptor pana se rumenesc usor deasupra.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori din pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza pe paine