Melcisori din foietaj umpluti cu nuca

de naomy in Dulciuri, 6 Aug 2011 | 7131 vizualizari

 

Melcisori din foietaj umpluti cu nuca.

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • 80 gr nuca macinata
  • 50 gr zahat brun
  • 2 zahar vanilat
  • un albus de ou.

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori din foietaj umpluti cu nuca:

 Amestecam nuca cu zaharul brun si cel vanilat si o punem peste albusul bine batut si amestecam pana se formeaza o pasta .

Separat se taie foietajul in fasii lungi si se umplu cu pasta de nuci ,se rasucesc si da forma unui melc .

Pregatim tava cu hartie si asezam melcisorii cu nuca cu grija si ai dam la cuptorul incins la 180 grade cam 10-15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori din foietaj umpluti cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pricomigdale