Melci din foietaj cu cabanos si cascaval

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2015 | 7153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie foietaj)
  • un fir cabanos
  • 100 grame cascaval
  • un ou
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu cabanos si cascaval:

  1. Scoate foaia de aluat din congelator si las-o sa se dezghete la frigider.
  2. Pregateste cabanosul taindu-l felioare subtiri si rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari.
  3. Cand foaia e decongelata (dar rece) o scoti pe blatul de lucru.
  4. Presari peste ea cascaval apoi pui uniform felioarele de cabanos.
  5. Rulezi foaia presand foarte usor ruloul.
  6. Il feliezi in felii de grosimea unui deget pe care le pui apoi intr-o tava in care ai pus hartie pentru copt.
  7. Bati oul cu o furculita si ungi cu pensula melcisorii.
  8. Dai tava in cuptorul preincalzit si coci melcisorii la 200 grade pana se rumenesc usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu cabanos si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]