Melci cu branza

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2011 | 7473 vizualizari

 

Deliciosi pentru micul dejun, sau ca si gustare in timpul zilei.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foetaj
  • 300g branza dulce
  • 100g branza feta
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 fire ceapa verde
  • 50g cascaval ras
  •  Pentru ornat  
  • 1 ou
  • Seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu branza:

Spalam mararul, ceapa si ardeiul si le tocam marunt. Intr-un bol, amestecam branzeturile, adaugam verdeata, ceapa si ardeiul si omogenizam. Separat, pregatim un ou batut bine, pentru uns melcisorii.

Intindem foaia de aluat, repartizam branza, pe toata suprafata lasand o margine de 2-3cm ne-acoperita, pe care o ungem cu ou batut. Rulam foaia, strans inspre marginea cu ou, care are rolul de a lipi rulada. Cu un cutit bne ascutit, taiem felii de aprox 2cm grosime, pe care le asezam culcate, intr-o tava tapetata cu gartie de copt. Cu o pensula, ungem fiecare melc cu ou batut si preseram deasupra, seminte de susan.

Punem tava in cuptorul dinainte incalzit, la foc mare, pentru 20-25’. Se pot servi calzi sau reci, simpli sau cu un pahar de lapte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]