Mazare si morcovi sote, cu carnaciori proaspeti prajiti

de Oana in Mancaruri de legume, 7 Noi 2010 | 9276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g mazare congelata
  • un morcov mare
  • o lingura de unt
  • marar proaspat
  • sare
  • piper
  • un carnacior mare si proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare si morcovi sote, cu carnaciori proaspeti prajiti:

Se topeste untul intr-o craticioara, se adauga mazarea, a mea se dezghetase intre timp, dar merge si direct congelata. Morcovul se curata si se taie rondele, se adauga peste mazare, se toarna o ceasca cu supa sau apa si se acopera craticioara. Se lasa la inabusit pana scade zeama si morcovul e moale. Se condimenteaza dupa gust cu baza Mirodenia de la Fuchs. Se opreste focul si se presara mararul taiat fin. Carnaciorul se prajeste intr-o tigaie cu putin ulei, se serveste alaturi de mazare. Buuuun, foarte bun si rapid!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare si morcovi sote, cu carnaciori proaspeti prajiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]