Mazare cu piept de curca

de iry-gabriela in Curcan, 14 Iun 2013 | 4168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de piept de curca,
  • 1,800kg de mazare(eu am folosit congelata),
  • ceapa verde,marar,
  • 2 linguri de bulion si sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu piept de curca:

Ceapa se curata,spala si se taie dupa care se inabusa in ulei si un pic de apa.

Separat se taie pieptul de curca in bucati medii si apoi se adauga peste ceapa. Mazarea se lasa la dezghetat la temperatura camerei si apoi se adauga peste ceapa si piept de curca. apoi se adauga apa cat sa la cuprinda.

Se lasa la fiert dupa care se adauga mararul taiat. La final se adauga si bulionul care il subtiem cu zeama din mancarica si se adauga sare dupa gust. Se lasa la fiert pana scade dar nu pana a se sfarma carnea sau mazarea.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de curca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]